11. helmikuuta 2013

Vuoden haasteet- Helmikuu


Moikka!

Venähti vähän tästä tän kuukauden haasteesta kirjoittaminen, mutta tässä tulee.

Tän kuun juttu onkin vähän eri tyyppinen ku toi viime kuukauden, eikä tätä ehkä niin haasteeksi voi kutsua. Tai ehkä voi mutta vähän erityylisesti :) 
Nyt ku oon taas bloggaillut itsekin niin on muistunut mieleen kuinka ihania noi teijän kommentit onkaan, kuinka ihana niitä oon saada, ja kuinka niistä aina tulee niin hyvälle mielelle! Itse olen todella todella huono kommentoimaan ja musta on ihan mieletöntä kun jotkut jaksaa aina ja niin vakituisesti kommentoida. Luen ite myös tosi paljon blogeja ja välillä ois niin kivasti asiaa ja kommentoitavaakin niihin postauksiin mitä luen muiden kirjoittavan, mutta jostain syystä se usein vaan jää.. 


Tämän kuukauden tehtävä on siis opetella kommentoimaan enemmän! Aattelin silleen että voisin yrittää kommentoida jokaiseen postaukseen minkä koneella luen. Luen jonkin verran postauksia päivän mittaan myös puhelimella, niitä luen sen verran lennossa etten ota siihen tän haasteen "paineita". Koneella juttuja luettaessa ei kommentoimisessakaan pitäisi olla mitään esteitä. 
Nyt on tää kuukausi lähtenyt vähän huonosti käyntiin haasteen merkeissä (viime kuu oli sen verran success että sitä on vähän hankala aina seurata :D) mutta ehkä se tästä nyt paranee kun tännekin oikein kirjoitin! 


Nyt sais kommentoida että mimmoisia kommentoijia te oikeen olette? :) 


xx, Juulia

4 kommenttia:

  1. Mä kommentoin tosi harvoin, välillä tosin yritän skarpata sen kanssa. Yleensä selailen blogeja "kiireessä", jolloin ei jää muka aikaa kommentointiin. Kommentteja on kiva saada, joten pitää opetella jättämään niitä myös muille :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. nii sama mullakin, aina on jotenkin "kiire" tai jostain syystä se jää.. Ihanaa kun tähän jä tänne mun blogiin välillä kuitenkin kommentoit :)

      Poista
  2. Mie kommentoin huonosti, aina sellasia lemppariblogien kirjoituksia kommentoin, sellaisiin postauksiin joissa on jotain joka menee oman elämän läheltä tms koskettaa jollain tavalla :) En tykkää kommentoida "turhanpäiväisiä", koska miusta on mukavaa aina muistaa minne on kommentoinu ja mitä ja saako vastausta blogistilta :) Ja kommentoin aina anonyymina, kun en ole kirjautunut mihinkään palveluun tai muuhunkaan en ymmärrä niistä mittäään :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nii tietenkin aina on kivempi kommentoida silloin kun on jotain oikein kunnon asiaa, vaikka just johonkin mielipide postaukseen tai muuhun :) Mutta ei musta mitkään kommentit ole "turhanpäiviäisiä" ainakaan näin blogaajan näkökulmasta :) Kaikki kommentit on aina kivoja ja niitä on ihana saada!
      Kiitos kommentistasi tosi paljon :)

      Poista

Kiitos ihanista, päivääni piristävistä kommenteista!