4. tammikuuta 2013

Welcome 2013


Iltaa blogi!

Tää on nyt taas se aika vuodesta kun kaikki voivoittelee että miten se vuosi on taas ohi ja että meneepä aika nopeesti. Vuodet vaihtuu uusiin ja aika kuluu. Itse voin kyllä nyt sit myös ihan luvan kanssa ihmetellä että minne koko vuosi taas katosi :) 



Oli kyllä aika kiva ja mielenkiintoinen tuo vuosi, kaikenlaista tapahtui! Vietin kevään Lontoossa, kesällä olin kavereiden kanssa oikei olan takaa, syksyllä treenattiin ja kilpailtiin ammattitaidoissa ja loppu vuosi uudessa työpaikassa töitä tehden. Mukava ja erilainen vuosi kyllä takana. Uskon kyllä että tästäkin vuodesta tulee vähintään yhtä hyvä, pari kinkkistä valintaa on tehtävä ja pohdittava, mutta aineksia kaikkeen kivaankin on niin paljon että. Siksi onkin ihanaa aloittaa tää vuosi heti näin alussa bloggaamalla, näkee itse ja tietty myös vähän tekin että miten tää vuosi tulee menemään :) 





Mulla vaihtui vuosi jo niin mukavissa merkeissä että se jo itsessään lupaa todella hyvää vuotta. Harvemmin tuppaa noi tommoset juhlat hyvin menemään, liikaa paineita suunnitella jotain suurta ja mahtavaa, yleensä ne menee aina mönkään. Nyt ei oltu otettu mitään paineita suunnittelusta vaan aika viime tinkaan lyötiin suunnitelmia lukkoon. Noh hyvä resepti hyviin juhliin on niinkin yksinkertainen kuin hyvä seura, hyvä ruoka ja mukava paikka. Päädyttiin olemaan muutaman kaverin kanssa meillä, valettiin tinaa, pelattiin pelejä ja poksauteltiin skumppapullot vuoden vaihtuessa. Oikein mukavaa siis :) 



Mites teijän vuosi vaihtui? Oliko suuria bileitä vai tuliko vietettyä sitä pienemmällä porukalla? 

Asuna mulla toimi uus H&M:n hame minkä yhdistelin ihan rennosti vaan mustaan toppiin. Voin kuvailla tota hametta vähän paremmin joku päivä, kun ei oikeen kunnon asukuvia tullut tuolloin otettua :) 


xx, Juulia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos ihanista, päivääni piristävistä kommenteista!