3. tammikuuta 2013

Uusi Vuosi, Uudet Kujeet -Uusi Blogi!


Moikka kaikille! 

Mä päätin nyt näin blogitauon jälkeen aloittaa ihan puhtaalta pöydältä elikä luoda siis ihan uuden blogin. Toivottavasti vanhat lukijat vanhan blogin puoleltakin löytävät tänne ja tietty tervetuloa kaikille mahdollisille uusille lukijoille :) 


Pieni intro tässä nopeesti. Olen siis Juulia, 21-vuotias Helsinkiläinen. Ammatiltani olen pukuompelija, mutta tällä hetkellä, ainakin vielä toistaiseksi, harjoitain ompelua ihan vain itselleni tuotteita tekemällä kotona ja elantoni tulee vaatekaupassa työskentelemisestä. Vanhan blogini aloitin jo n. 2,5 vuotta sitten ja nyt olin syksyllä muutaman kuukauden bloggaamatta. Kova hinku iski palata blogimaailmaan ja siksi tämä uusi blogi nyt sitten :) 
Blogin nimi on siis ihan By Juulia, ja tuo bannerin teksti tulee varmaan fiiliksen ja kuvan mukaan vaihtumaan. Tällä hetkellä yritän tuota mottoa "Live the Life you Love, Love the Life you Live" kovasti toteuttaa, välillä siinä paremmin ja välillä huonommin onnistuen. 


Blogi tulee varmasti jatkamaan hyvin samaa linjaa kuin vanhanikin, eli muotia, kauneutta, hömppää ja asukuvia tullaan varmasti näkemään, mutta sitten yritän myös vähän palata siihen päiväkirjamaisuuteen mitä vanha blogini alku ajoillaan oli. Jossain vaiheessa se hieman muuttui mielestäni vaikken kyllä osaa tarkasti sanoa että miten ja miksi. Tulen varmaa kuitenkin nyt jatkossa tänne kirjoittelemaan päiveni menosta ja kaikenmoisista ajatuksista. Katsotaan miten nämä jutut sitten käytännössä lähtevät liikkeelle. En ota tästä mitään paineita vaan kirjoittelen ihan omantunnon mukaan. :)

Ulkoasua tulen tässä vielä hiomaan, katotaan minkälaiseen ratkaisuun sen kanssa päädyn, mutta jostain on aloitettava ja se on nyt tämä! Jättäkää ihmeessä kommenttia ja palautetta ja kaikkea, niistä tuun aina iloiseksi :) 

Tervetuloa kaikille seuraamaan!

T: Juulia


Seuraa blogiani Bloglovinin avulla

9 kommenttia:

  1. Kiva että aloit taas bloggaamaan! Sun blogi muodostui viime vuonna yheks mun lempiblogeista, joten tietty tätä uuttakin täytyy nyt ruveta seurailemaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi vitsi miten kiva kuulla! Toivottavasti tykkäät sitten myös tästä, tervetuloa!:)

      Poista
  2. Mietinki että mihin oot kadonnu! :) Kiva kun taas alotat kirjottelun :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mä tein tommosen pienen katoamis tempun, mutta nyt oon taas back! :) kiva kuulla että on kaivattu ja ihmetelty, antaa lisäpuhtia tähän uuteen alkuun! :)

      Poista
  3. Mietinki jo että mihin oot kadonnu, kiva että alotat taas kirjottelun! :)

    VastaaPoista
  4. mä justiinsa pari päivää sitten eksyin taas sun vanhaan blogiin ja ihmettelin kun oli edellisestä tekstista jo aikaa kulunut.. ihanaa kuulla, että oot taas takaisin täällä bloggailemassa, jee! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo nyt oon taas takasin, kiva että on kaivattu, tulee entistä enemmän filistä jatkaa ku on näin kivat takaisintulo toivotukset :)

      Poista
  5. pidit mukavan luennon meiän koulussa:)

    VastaaPoista

Kiitos ihanista, päivääni piristävistä kommenteista!