5. toukokuuta 2013

Vappen


Moikka!

Kuinka ihanastikaan tuolla ulkona on alkanut kevään merkkejä näkymään! Meijän pihalla on muutama kukka jo puskenut maasta ja ruohokin alkaa vihertämään pikku hiljaa, mukavaa :) 

Nyt on vaput vietetty ja arkeen palattu. Itse olin viettämässä tuota, oi niin ihanaa juhlaa, Jyväskylässä poikaystävän tykönä serkkuni kanssa. Oli tosi mukavaa. Tykkään vapusta aika paljon, kun viime vuonna, vielä Lontoossa asuessani, kerroin siellä jenkki ja britti kavereilleni tästä meidän ryyppy juhlasta niin itsekin vähän innostuin. Pääasiassahan en oikeen tykkää näistä "pakkojuhlista" mutta sitten taas oon toisaalta semmoinen ihminen että tykkään juhlia kaiken maailman kissanristiäisiäkin, joten tulos on tästä yhteenlaskettuna se, että olin tietty super innoissani tänäkin vuonna vapusta! Mutta tulipahan taas todistettua että hyvän juhlan tekee aina seura, ja nyt se oli kyllä mitä parhainta. 

Kivointahan tällä kertaa tuossa juhlassa oli se että pääsin laittamaan ihanan YO-pukuompelija lakkini päähän :) Koetin olla taas hieman kameran takana, ja noh tietysti myös edessä, jotta saisi muistoja ikuistettua kuviin. Ja tietysti näytettyä meijän menoa myös teille. 



Vapun parhaat asusteet on ehdottomasti serpentiini, saippuakuplat ja hymy. Kaikki nää tuli tänäkin vuonna pidettyä mukana ja se on todistettu myös kuvissakin :) Vielä oli aikas ihanat maisemat meille  kuvien ottoon jos saan sanoa!! 




Mun vappulookki koostui samasta puserosta kuin viime vuonna! Siitä on selkeesti muodostunut joku perinne.. Kyseessä on siis mun viime vuonna tekemäni silkkipusero ( siis tämä pusero <--click) joka on niin ihana kuosiltaan ja niin ihanan värikäs että serpenttiinit sopii siihen paremmin kuin hyvin. Pinkit conssini viimeistelivät sit vielä asun. Kävi hauskasti kun olin tiistaina ilmeisesti tuosta asusta, plus kaikesta serpentiinistä ja muusta, saanut väriyliannostuksen niin sitten keskiviikkona kun lähdettiin kaupungilla pyörähtämään puin päälleni puolivahingossa pelkkää mustaa. J:kin huomautti tästä ja kommentoi että pistinpä iloisen väriset vaatteet päälle. Mutta näin siinä käy, täytyy tasapainoitella vähän ettei ihan kyllästy kumpaankaan, täysmustaan ja täysvärilliseen.




Järvi näytti kyllä todella hienolta kaupungille kävellessämme. Seuraavana päivänä kun tuosta ohi ajoimme, ei jäistä ollut enää tietoakaan, joten aika nopsasti ne kyllä sulaa!

Semmoinen vappu mulla, mites teillä? :) Tykkäättekö juhlia vappua ja onko jotain perinteitä mitä täytyy aina vuosittain toteuttaa?:) ois kiva kuulla! 

Ihanaa sunnuntai illan jatkoa! Palaillaan :) 

xx, Juulia

4 kommenttia:

  1. Vähän ihanat kiharat sulla! Miten sä yleensä teet ne?:)

    Mulle vappu ei mitenkään erityinen juhla oo, mutta onhan se aina kiva saada vapaapäivä viikon keskelle ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon :) Mä teen noi mun ihan suoristusraudalla, mun mielestä sillä saa kaikista näteimmät aikaan ja nyt kun oon sillä aika kauan jo tehnyt niin se tuntuu myös luontevimmalta. Oon yrittänyt tehdä myös semmosilla erilaisislla ihan kiharrusraudoilla, mutta mun mielestä näteimmät tulee tolla suoristimella vaan :)
      Nii se on kyllä kiva! ;) nää kaks viikkoa menee tässä aika kivasti kun on kaks viikkoa putkeen vähän vajaita viikkoja, menee aika nopeesti ja kesä lähenee! :)

      Poista
  2. Mistä päin Jyväskylää kuvat on otettu? Mua kiinnostaisi joskus vielä muuttaa Jyväskylään ja toi näyttää kyllä tosi kivalta seudulta.. :)

    -Taija

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka :) En oo mikään Jyväskylä asiantuntija ollenkaan joten toivottavasti ei mene nyt ihan pieleen, mutta tuo järvi kuva on otettu Kuokkalan (?) sillalta, eli kun tuolta Kuokkalan puolelta kävelee keskustaan päin :)
      Se on kyllä tosi nätti ja kiva paikka! En oo ennen viime syksyä siellä oikeestaan niin paljoa vieraillut mutta nyt on sit puolen vuoden sisään tullu vähän useammin käytyä! Nyt odotan innolla että minkäslaista ja minkä näköistä siellä on kesäisin :) Mutta kiva paikka voin sanoa!

      Poista

Kiitos ihanista, päivääni piristävistä kommenteista!