29. toukokuuta 2013

Uutta kateltavaa?


Moikka!

Nyt kysyisinki teiltä vähän neuvoa ja ideoita. Niinku oon aiemmin, ainakin vanhan blogin puolella kertonut niin tykkään katella ja seurata kaikenlaisia telkkariohjelmia, etenkin vähän semmoisia hömppä juttuja. Noh nyt tän kevään aikana kolme mun lemppari ohjelmaa on saanut päätöksensä ja loppuneet, Gossip girl, 90210 ja Smash. Kaipaisin kovasti jotain uutta näitä korjaamaan! 
Tietenkin myös kaikki muut ohjelmat jäävät kesätauolle joten on nyt tällä hetkellä ei ole juuri paljoa yhtään katsottavaa.. 
Tulisiko teillä mieleen jotain teijän lempparisarjoja joita voisin mahdollisesti katsastaa? 

Kivaa keskiviikkoa kaikille!

xx, Juulia

8 kommenttia:

 1. House ja Tanssiakatemia on mun lempparisarjat :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Housea oonki kans välillä kattonu jos on sattunut samaan aikaan telkkarista tullut kun sen äärellä olen istunut, mutta en ole sitä sen kummemmin ole seurannut vaikka Housen ihanasta sarkastisesta huumorista kovasti tykkäänkin :) Voi olla että kun seuraan Greyn anatomiaa, niin ei ole ainakaan vielä mahtunut seurantaan toista lääkäri ohjelmaa, mutta toi oli kyllä hyvä ehdotus, jospa sitä alkaisikin tarkemmin seuraamaan :) Seuraan tosin sarjoja yleensä netistä ja noita sairaala ohjelmia on välillä vähän vaikea kattoa enkuks ku sanasto on selkeesti välillä hankalampaa..
   Tosta tanssiakatemiasta en oo kuullutkaan! Täytyypä tsekata :) Kiitos vinkeistä!

   Poista
 2. No tätä en oo kyllä oikeestaan ees seurannut ja siitä smashistakin nähnyt vain mainoksia, mutta sen perusteella saattaisit ehkä tykätä gleestä, ellet jo sitä oo katsonukkin? Nyt tv:stä pyörivä kostokin on aivan mun lemppari! Vähän eri tyyliä vaan kun noi musikaalit! Gossip girlin tuottarit ois kyllä itsekin kiva katsoa :) hmm mitäs vielä... Katson oikeestaan aika paljon tv:tä että ainakin perus kanavilta tulleet ohjelmat ovat mulle tuttuja. Minkälaiset ohjelmat sua tarkalleen ottaen kiinnostaa?:D

  VastaaPoista
 3. Seuraan Gleetä myös :) Tykkään kauheasti noista tommosista musiikki ohjelmista! Rakastan kaikkia musikaali leffojakin :D Ja Kostoa oon katsonut myös! Tykkään siitä tosi paljon, se on kivan erilainen ohjelma siihen verrattuna että mitä yleensä katon :) Eli katon siis tosi paljon kaikenlaista! Ihan hömppää ja sit nyt on tullu katottua noita vähän jännempiäkin sarjoja :) että kaikenlaista saa ehdotella! :D

  VastaaPoista
 4. muistelisin että kun vielä asuit lontoossa niin mainitsit olleesi jossain made in chelsea (?) kuvauksissa, mikä tuotantokausi mahtaa ollla kyseessä? : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu olinhan mä :) Tai oltiin siellä taustalla hengailemassa semmoisessa hienossa kahvilassa missä sitten nuo päähenkilöt keskuteli. En yhtään tiedä mikä se tuottis oli, oon ite ykköstä joskus silloin katsonut ja se se ei ainakaan ollut.. Voiskohan olla jtn kakkosta tai jtn? En ees muistanu koko hommaa, et vois kyllä ruveta etsimään itekin sitä jaksoa! :)

   Poista
 5. Awkward, Pretty Little Liars, Vampyyripäiväkirjat, How I Met Your Mother, Lying Game, Nikita, Arrow, Shameless, Once Upon A Time, Big Bang Theory, Beauty & the Beast... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Awkward, Pretty Little Liars ja HOw I Met Your Mother chekch, niitä seuraan jo :) Mutta pitääkin tarkkailla noita muita sarjoja!! :) Kiitos vinkeistä!

   Poista

Kiitos ihanista, päivääni piristävistä kommenteista!