21. tammikuuta 2013

Good morning


Mooi!

Pari yötä on nyt uudessa kodissa mennyt ja oon eläny ihan semmosta normaalia arkea, käyny töissä muun muassa. Vähän jännältä on välillä tuntunut, mutta oikeestaan aika kivalta :) Ei oo haitannu tehdä ite ruokaa, ees pitkän työpäivän jälkeen, ei oo haitannu tiskatakaan niin kauheesti, eikä oo haitannu yleisillä matkustelu uudesta paikasta, vaikka oonkin eksyny varmaa joka kerta ku oon dösärille kävelly. Ehkä tää kaikki vaa johtuu siitä et tänään on ollu maanantaiksi ihmeen hyvä päivä, oon ollu hyvällä tuulella, vaikkei mitään ihmeellistä oo tapahtunut ja töissäkin oli paikka paikoin vähän puuduttavaa. Ihanaa kun tämmöisiä päiviä on, saisi olla aina! 


Nyt mulla on ollu pari ihanaa aamua ku oon menny vasta myöhempään töihin. Tykkään aamuista jolloin on aikaa kunnolla, voi rauhassa syödä ja lueskella blogeja. Nyt noita aamuja on vielä piristänyt ihana aamuaurinko mikä paistaa suoraan mun ikkunoista sisään. Se jos mikä piristää aamulla! Kuvassa mun tän hetkinen lemppari aamiainen, turkkilaista jogurttia marjoilla, välillä laitan sekaan myös vähän mysliä ja banskua, tai muita hedelmiä. Namskis! 



Ja kun on tuommoisia aurinkoisia ja kiireettömiä aamuja ni voi vähän leikkiä itselaukaisimella ja yrittää ottaa asukuvia. Vielä noi vähän huonommalla menestyksellä onnistui, mutta kyllä ne varmaan siitä vielä paranee, toivottavasti. Onhan se ihan selvää ettei näistä nyt mitään muotikuvia suoraan jostain lehdestä tule olemaan, koska joudun niitä itse kotona ottelemaan, mutta katsotaan mitä saan aikaiseksi :) Ainakin nuo auringon säteet tuovat kivaa fiilistä näihin kuviin mielestäni! 


Nuo asut ovat aika perinteisiä töihin meno -asuja. Meillä on töissä omat työvaatteet joten yleensä ei kauheasti tarvitse miettiä että mitä laittaa töihin päälle. Välillä taas kun töissä varasto vuoroja käytän ihan omia vaatteitani ja ne sitten tuleekin aina olla mukavat. Mukavat, eli mielellään löysät. Ostin Zarasta vähän aikaa sitten semmoset paksumman legginsit missä on kaikki taskut ja vetoketjut ja muut, eli ne näyttävät aika pitkälti kunnon housuilta. Ne on pelastanut monta päivää aika kivasti, kun ne voi yhdistää vähän lyhyempäänkin paitaan ilman legginsit lyhen paidan kanssa -efektiä, josta en pidä ollenkaan. Pitää esitellä ne teille joku päivä! 

Mitäs sinne kuuluu? Minkäslaisista aamuista te tykkäätte? Onko kivempi vaa lähteä melkeinpä suoraan sängystä liikenteeseen vai heräättekö mielellään vähän aikaisemmin jotta ehtii rauhassa suorittaa aamutoimia? Entäs mitäs tykkäätte mun perus perus asuista? :) 

Kivaa alkavaa viikkoa kaikille!

xx, Juulia

4 kommenttia:

  1. Mä tykkään herätä aamulla niin, että on aikaa oikeesti syödä (mun aamupala usein näyttää muuten yllättävän samalta sun aamupalan kanssas!;) ja tehdä muut aamutoimet! :) Mutta kuitenkaan aikaa ei oo niin hirveästi, että jos jotain ylimääräistä häppenkinkiä aamulla tapahtuu, niin lopulta voi tulla melko kiire :D Vapaapäivien aamut on kyllä luksusta. :) Ihanaa muuten että oot taas takas blogimaailmassa, ehtikin tulla jo ikävä sun postauksia sen tauon aikana!♥ :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. nii se tuppaa aina vöähän olemaan! sit must aina tuntuu et jos herää aikaisin ja aattelee et on paljon aikaa ni sit on aina myöhässä ja lopulta tulee kauhea kiire ja sit taas jos nukkuu pommiin niin saakin kaikki asiat suoritettua niin nopeesti että jää aikaa :D mullakin tää on tullu ihan nyt viime aikoina et on kiva kun on vähän ekstra aikaakin, oon niin aina ennen halunnu nukkuu niin pitkään kun vaan on mahdollista! Joo vapaa päivien aamut on parhautta! :)
      Voi kiitos kovasti, ihana kuulla! Antaa paljon lisämotivaatiota jatkamaan :) <3

      Poista
  2. Toi paita on tosi kiva=) Itse herään aamulla yleensä puoli sitsemän aikoihin ja sitten nukahdetaan vahingossa n. 40 minuutiksi. Koululle ptäisi ehtiä tasan kahdeksaksi ja sitten juostaan meikit jotenkin naamassa ja paita väärin päin=D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin tein ennen sitä että laitoin kellon tarkoituksella soimaan tuntia aikaisemmin kun mun piti herätä ja sit torkutin suoraan tunnilla eteenpäin. Idea tässä oli se että kun heräsin " sain nukkua vielä tunnin pidempään" ajattelin. :D Sit kun siihen tottu ni ei siitä ollu mitään hyötyä, mut alkuun se tuntu aina kivalta :D Kunhan vaan muisti että on jo kerran torkuttanut nimittäin jos automaattisesti laitto taas torkun päälle uudestaa ni sit oltiinkin jo pahasi myöhässä :D
      haha kyllä tuommoisiakin aamuja varmasti kaikilla on! Itekki lähteny välillä niin hirveellä vauhdilla aamulla että! Sillon ei oo kyllä meikkiä ehitty yhtään laittaa eikä mitään muutakaan ku on heränny ja tajunnu et töissä pitis olla 10 min päästä :D

      Poista

Kiitos ihanista, päivääni piristävistä kommenteista!