2. heinäkuuta 2013

White tones


Moikka!

Huhhuh hullunmyllyä! Ollut aika hektistä tässä viiminen, sanotaan nyt, päälle kuukausi. Saanu painaa töitä aika mukavasti. Kun on vaatekaupassa töissä niin aina näin kesän alussa tulee semmoinen pieni, aika paljon työllistävä juttu, kun alennusmyynnit. Siinä rumbassa menee yleensä pari viikkoa ennen niiden alkua ja tietty sit jälkeen päin myös. Saamaan aikaan sitten rupesin tekemään tuota Saaran pukua mistä mainitsin aiemmassa postauksessa. Nyt viime viikon oonkin sitten tehnyt muita ompelujuttuja ja ollut töissä. 


Onhan tässä tapahtunut töiden ohjella myös kaikkea kivaakin. Vietettiin ihana loppu viikko viime viikolla, mun poikaystävä tuli keskiviikkona tänne ja olikin sitten sunnuntaihin asti. Oltiin ke, pe ja la Rock The Beach -festareilla ja oli kyllä ihan sairaan hauskaa! Keskiviikkona näin Stone sourin minkä keikkaa odotin ihan hulluna. Löysin heidän musiikkinsa vasta muutama vuosi sitten mutta ihastuin täysillä ja heidän Audio Secrecy levy on ihan huippu. Keikka oli ihan mieletön myös. En oo keikoilla käynyt kauheesti ennen tätä kevättä ja oon kokenut että se on vähän rahan tuhlausta, kun ihan hyvältähän ne biisit kuulostaa radiosta ja levyltäkin. Noh nyt on mun mielipide muuttunut aivan täysin, on siinä keikkailussa aivan oma fiiliksensä. 


Perjantaina jouduin olemaan illassa ysiin asti töissä joten missasin kaikki päivä keikat. Sain kuulla että ne oli ollut tosi hyviä ja harmitti kyllä aika kovasti että en nähny esim. Haloo Helsinkiä taikka Recless lovea, ensi kerralla sitten. Mutta kun 30 seconds to marsin keikka alkoi ja oltiin hyvin lähellä lavaa hyvillä paikoilla niin ei harmittanut enää yhtään. Se oli ihan mieletön! Hypin, pompin, lauloin, huusin, tanssin ja vaikka mitä koko keikan ajan vaikka olin ollut jo päivän töissä. On se Jared Leto kyllä aikas kuuma! 


Piristi ihan hirveästi tuo tommoinen pieni irtiotto töiden lomassa. Paras mahdollinen seura, erittäin hyvä musiikki, kivat ilmat ja mahtava fiilis, siinä on hyvät eväät rentoutukseen. 

Tää viikko täytyisi vielä jaksaa tehdä kunnolla töitä ja sitten pääsen lomalle! Mulla on pari viikkoa lomaa Mangosta, toisen noista viikoista yritän kovasti olla ihan lomalla, ja toisella viikolla täytyy varmasti jotain hommia tehdä. Ihana silti olla vähän vapaammalla! 

Kuvituksena hyvin vanha asu, taitaa olla sieltä ensimmäisiltä lämpimiltä ilmoilta kesäkuulta. Kuvat on hyvin huonolaatuisia joten jouduin niitä vähän muokkailemaan. Vaikkakin asu ei ole yhtään mun tyylinen, eikä milläänlailla imarteleva, tykkäsin siitä aika paljon. Se oli hyvin rento ja mukava. 

Mitäs teille kuuluu? :) 

xx, Juulia

11 kommenttia:

  1. Mie kyllä tykkään tuosta asusta, nuo housut on tosi hienot, mistä sellasia saa/on saanut? :)

    Tänne ainakin kuuluu ihan hyvää, kesälomaa ei ole kuin muutama päivä, mutta onneks viikonloput on keksitty! Ja tuosta festaritunnelmasta, se on kyllä huikeeta! Itse odotan ensi viikonloppua Ilosaarirockin takia, kerran vuoteen kun saadaan tähän kuolleeseen kylään hieman menoa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Ne on Mangosta ja itseasiassa ne on nyt vielä alessa! Kantsii tsekata :)
      No toi on kyllä kiva jos on aina viikonloput vapaat! :) Sekin auttaa varmasti jaksamaan vaikkei niin paljoa lomaa olisikaan. No joo se on ihan mieletöntä, ihan oma jutttunsa! :) Haha nonni, kivaa festaria sitten!!

      Poista
  2. Mihin olet oikeen hävinnyt täältä??:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ollu valitettavasti niin kauheesti kiireitä ettei oo ehtiny tänne ollenkaan :( Palailen kyllä langoille pian, kun kiireet alkaa just helpottaa :)

      Poista
  3. Hei ihanat noi sun housut! :)

    VastaaPoista
  4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  5. On jo ikävä sua! :) Vieläkö sulla on tarkoitus palata langoille? :)

    VastaaPoista

Kiitos ihanista, päivääni piristävistä kommenteista!