11. huhtikuuta 2013

FarkkuaFarkkua


Moikka!

Tiedän.. Oon pahasti taas laiminlyönyt tätä blogia ja teitä ja se harmittaa mua ihan hirveästi..:( Mutta oon viime aikoina vähän pahasti laiminlyönyt myös itseäni, ei oo ollu pukeutumis inspistä, vaatekaapin vaatteet ei oo houkutellut ja päälle on tullut laitettua vain ja ainoastaan niitä mukavimpia löysiä vaatteita mitkä vaan löydän. Se on vähän surettanut myös mua. Ois aina niin kiva näyttää nätiltä ja olla jotain kivaa päällä, mutta sitten sitä kuitenkin huomaa käyttävänsä samoja vaatteita päivä toisensa jälkeen.. Tää blogi kyllä auttaa mua tossa asiassa erittäin paljon, tulee oikeasti vähän käytettyä enemmän aikaa siihen että miettii mitä laittaa päälle. Viime aikoina ei vaan oo ollut asukuvaajaa, eikä peilikuvat ja muut oikeen nappaa. Ja töissä kun käyn, meillä on siellä työasut mitä käytetään, niin ei tarvitse kauheasti työpäivinä panostaa ja muut päivät sitten meneekin yleensä salilla/kotona ja sillon nyt ei ainakaan jaksa panostaa. 

Noh en halunnut tästä kuitenkaan mitään valituspostausta ollenkaan tehdä,  mutta tuommoisia mietteitä tällä hetkellä on. Nyt kun taas alkaa tuo minun lempi pukeutumiskausi pian, eli kevät ja vähän lämpimämmät, toivottavasti hyvin aurinkoiset ilmat, niin varmasti tulee olemaan inspiroituneempi pukeutuja ja saisin teitäkin viihdytettyä hieman :) 


Oon viime päivinä myös ommellut itselleni vähän juttuja ja pari tuotetta ois vielä haaveissa pian toteuttaa joten niistä toivon saavani kuvia teille pian, kun niistä aina yleensä tykätään kovasti!


Kuvituksena jo kauan sitten kuvattu, mutta monta monta kertaa päällä nähty asu. Rakastan tota farkku paitaa, minkä jonki aikaa sitten Mangosta ostin. 

Vitsit mull on ollut ikävä tänne ja teitä! Nyt yritän skarpata taas :)
Viikonlopuksi oon Jyväskylään lähdössä, joten jos aloittaisin vaikka ton poikkiksen asukuvaaja koulutuksen mahdollisesti? Haha saas nähdä mimmoset aviokriisit siitä saa sit aikaan :D 

Ihanaa viikonloppua kaikille ja ihanaa ku ette oo ihan häippässy täältä <3

xx, Juulia

6 kommenttia:

  1. Ihana kuulla välillä sustaki!♥ Ja minä ainaki näkisin enempi ko mielelläni sun ompelemia vaatteita! :) Hyvät viikonloput sullekin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla että ollaan kaivattu <3 Tämmöset kommentit saa aina lisä fiilistä kirjoittamiseen ja muutenkin motivaatiota tähän kaikkeen taas, kiitos :)

      Poista
  2. Täällä toivotaan paljon videoita, ne on parhaita!:D oot huippu, mut vähän useemmin postauksia!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Videonhan voisi kyllä joku päivä väsätä, ei oo semmosta pitkään aikaan ollut :) Laitetaan mietintä myssyyn ehdottomasti :) kiitos paljon! Eiköhän niitä nyt taas tuu, yritän parhaani :)

      Poista
  3. Ihana oli lukea pitkästä aikaa siun kuulumisia! Kivaa, jos jaksaisit päivitellä useamminkin blogia, täällä muistetaan seurata sitä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla myös teistä! PIristää kummasti ja tuo kyllä ehdottomasti lisäintoa tähän puuhaan :) IHanaa että muistetaan seurata!! :)

      Poista

Kiitos ihanista, päivääni piristävistä kommenteista!